Při nákupu nad 1400Kč doprava zdarma ❤

Doplňky stravy pro lepší pleť, jaké vybrat?

Která žena by netoužila po mladistvé a bezchybně vypadající pleti. Ne vždy však naše pleť vypadá tak, jako bychom si přáli. Vsaďte proto i vy na vhodné doplňky stravy a uvidíte, jak bude rázem vaše pokožka o poznání zářivější, jemnější, více vypnutá a celkově spokojenější. 

140071916_m_normal_none

Jak docílit bezchybné pleti?

Pokud i vy usilujete o krásnou pleť, zřejmě dobře víte, jak náročné a těžké to je. Existuje přitom několik základních kroků, které když budete dodržovat, může se váš sen o nádherné pokožce stát rychle skutečností. Tím vůbec nejdůležitějším je pravidelné čištění pleti. Pleť je třeba čistit 2× denně, tedy ráno a večer. Právě čištění zbaví naši pleť nečistot, odumřelých kožních buněk a mazu. Pečlivé čištění pleti tedy vážně nepodceňujte. Dále je třeba připomenout také zdravý životní styl. Nebudete-li jíst pestrou a vyváženou stravu, ale budete naopak dávat přednost alkoholu a cigaretám, pak pleti jako z reklamy dosáhnete jen stěží. Pleti rovněž svědčí dostatek spánku, odpočinku a minimum stresu. V neposlední řadě můžete své pleti dopřát jenom to nejlepší pomocí doplňku stravy LattaRose Beauty. 

 

Doplňky stravy pro krásnější pleť

Existuje celá řada vitaminů, minerálů a aktivních látek, které přispívají k normálnímu stavu pleti, vlasů i nehtů. Jestliže tedy chcete své kráse trošku pomoci, nebojte se po kvalitním potravinovém doplňku sáhnout

Ideálně by takové doplňky stravy měly obsahovat kyselinu hyaluronovou, rybí kolagen nebo biotin. A právě všechny tyto zmíněné látky naleznete v doplňku LattaRose Beauty, jenž je zcela přírodní a ekologický a je speciálně navržený pro všechny ženy, které si chtějí zachovat mladistvý vzhled, hydratovanou pleť, pevné vlasy a silné nehty

 

LattaRose beauty + tablety

  • Rybí kolagen

Čistý rybí kolagen je zdrojem aminokyselin (konkrétně hydroxyprolinu, alaninu, glycinu a argininu), které jsou pro správné fungování těla klíčové. Hydroxyprolin například představuje tu nejdůležitější složku pro produkci kolagenu v buňkách. Značný význam ovšem mají i ostatní látky. Arginin podporuje stimulaci imunitního systému a alanin dodává energii do svalových tkání, mozku i centrální nervové soustavy a rovněž pozitivně ovlivňuje imunitní systém. Poslední zmiňovaný, tedy glycin, spouští uvolňování kyslíku potřebného pro proces tvorby buněk. 

Na lidský organismus má tak rybí kolagen skutečně velmi pozitivní vliv:

  • podporuje hydrataci pokožky
  • přispívá ke zvýšení syntézy kolagenu
  • přispívá k regeneraci nehtů a vlasů

Kapsle LattaRose Beauty obsahují hydrolyzovaný rybí kolagen typu I, který vyniká svou nízkou molekulární hmotností, jež zajišťuje vyšší biologickou dostupnost v porovnání s jinými zdroji kolagenu.

  • Kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová je výjimečná díky své vazební schopností, kdy na sebe dokáže navázat skutečně velmi vysoké množství vody (až 1000násobek své vlastní hmotnosti). Jedná se o látku, která je přirozeně přítomná v lidském těle, kde je jejím hlavním úkolem intenzivní hydratace. A jsou to právě její hydratační vlastnosti, díky kterým je kyselina hyaluronová jednou ze základních složek péče o pokožku. 

  • Biotin 

Biotin je ve vodě rozpustný vitamin důležitý především pro správné fungování našich kožních buněk. Biotin zasahuje do metabolismu aminokyselin, cukrů i tuků. Je velmi podstatný pro vznik energie v lidském těle, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a normálnímu stavu sliznic, pokožky a vlasů.

 

 

 

Zpět do obchodu