Při nákupu nad 1400Kč doprava zdarma ❤

Jaké vitaminy podpoří růst vlasů?

Ne nadarmo jsou vlasy považovány za tu vůbec nejhezčí korunku krásy každé ženy. Jestliže tedy i vy chcete podpořit růst svých vlasů, je dobré svému tělu začít doplňovat vitaminy a minerály, které jsou pro správný stav vlasů klíčové. Jaký doplněk stravy je pro podporu růstu vlasů nejvhodnější?

 

137153543_m_normal_none

Problémy s růstem vlasů

S vypadáváním vlasů se zřejmě již setkala většina z nás. Nejedná se přitom o vůbec nic příjemného. Příčin, které jsou za vypadávání vlasů zodpovědné, je hned celá řada. Časté vypadávání vlasů může být způsobeno vlivem genetiky nebo poruchou jakékoliv části vlasového cyklu. Je tedy zřejmé, že se může jednat o skutečně různé příčiny. Od dědičnosti, hormonálních výkyvů, špatné životosprávy až po vážná onemocnění. 

Souhrnně lze říct, že za vypadáváním vlasů stojí nespočet důvodů jako například:

  • velká psychická i fyzická zátěž
  • nadměrný stres
  • hormonální změny
  • špatná životospráva a nevhodné stravování
  • nedostatek potřebných živin, vitaminů a minerálů
  • traumatické příčiny (špatná úprava vlasů, …)
  • onemocnění štítné žlázy
  • další onemocnění (diabetes, onemocnění jater, ledvin, kožní problémy, …)

Podpořte růst vlasů vhodným doplňkem stravy LattaRose

Jak již bylo zmíněno, příčin vypadávání vlasů je opravdu mnoho. Kromě dodržování správné životosprávy, maximální eliminace stresu, péče s vhodnými přípravky, pestré a vyvážené stravy lze růst vlasů podpořit také doplňkem stravy LattaRose Beauty. Právě kvalitní potravinový doplněk s obsahem vhodných látek může mít na vlasy skutečně pozitivní vliv. Obzvlášť byste se měli na užívání doplňků stravy zaměřit tehdy, pokud jste si vědomi, že pomocí stravy nedodáváte svému tělu dostatek potřebných vitaminů a minerálů. 

LattaRose beauty + tablety

 

LattaRose Beauty je přírodní a ekologický doplněk pro všechny ženy, které si touží zachovat mladistvý vzhled, hydratovanou pleť, krásné vlasy a pevné nehty. Produkt se pyšní obsahem biotinu, zinku, rybího kolagenu, selenu a mědi. Tedy obsahem látek, které podporují vyživené, pevné a hebké vlasy

Látky, které přispívají k normálnímu stavu vlasů

Jaké látky by tedy měly doplňky stravy, které podporují normální stav vlasů, obsahovat a proč? 

 

125367321_m_normal_none

 

Zinek

Na zinku v našem těle závisí přes 300 enzymatických reakcí, je důležitý pro syntézu DNA a působí pozitivně na imunitní systém. Přispívá k ochraně lidského organismu před volnými radikály, k normální plodnosti, a především pak také právě k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky.

 

Měď

Měď patří mezi tři nejvíce zastoupené prvky v lidském těle. Například se měď podílí na správné funkci krvetvorby, nervové soustavy a kvalitě kůže. Kromě toho, že podporuje normální pigmentaci vlasů i pokožky, přispívá dále měď k normální funkci imunitního systému, normální činnosti nervové soustavy a normálnímu stavu pojivových tkání. 

 

Selen

Selen je stopový prvek, který má vliv na celou řadu procesů v lidském organismu, k nimž patří i podpora růstu a kvality vlasů. Selen obsažený v produktu LattaRose Beauty je navíc v patentované formě Lalmin, která vyniká svou vysokou biologickou dostupností.

 

Rybí kolagen

Rybí kolagen je často právem považován za hotový zázrak. Je totiž skutečně prospěšný lidskému tělu – podporuje hydrataci pleti, přispívá ke zvýšení syntézy přirozeného kolagenu, k udržení normálního stavu kloubů, vazů a šlach a přispívá i k regeneraci nehtů a vlasů.

 

Biotin

Ne nadarmo je biotin označován jako vitamin krásy. Biotin (neboli vitamin B7) představuje totiž životně důležitý vitamin, jenž je zodpovědný za normální funkci centrální nervové soustavy a správnou kvalitu vlasů, pokožky, nehtů a sliznic. Dále pak přispívá k normálnímu fungování energetického metabolismu a kladně působí i na imunitní systém.

 

Zpět do obchodu